Publieke Werken Rotterdam

Publieke Werken is een buitenexpositie door heel Rotterdam met werk van ruim 600 beeldend kunstenaars, vormgevers, fotografen, illustratoren en beeldmakers op de buitenreclameborden. De expositie ontstond vorig jaar als een reactie op de leegte in de A0 buitenreclameborden onder het motto: verbeelding is fijner dan reclame. Wegens succes wordt de expositie herhaald. Dit jaar is er gekozen voor het thema ‘Everything is possible’. Dit jaar is Publieke Werken ook onderdeel van Rotterdam Art Week van 1 tot en met 4 juli. Door heel Rotterdam zijn er expo’s. Kijk voor het hele programma op: Rotterdam artweek

Expositie in de Maastunnel
Vorig jaar hingen veel werken in tunnels door heel de stad, dat zag er fantastisch uit. Dit jaar kozen we daarom de meest iconisch tunnel van Rotterdam – de tunnel der tunnels – als plek waar alle 600 werken als geheel te bekijken zijn: een expositie in de Maastunnel. Van 1 juli tot en met 1 augustus is deze expositie gratis te bezoeken in de voetgangerstunnel van de Maastunnel. Daarnaast is Publieke Werken is te zien door heel de stad Rotterdam. De exacte locaties worden nog bekend gemaakt via publiekewerkenrotterdam.nl