Zeefdruk / screenprints 2012-2019

Na een inspirerende reis naar China begon ik in 2012 mijn indrukken tot handgedrukte zeefdrukken te verwerken. Ik combineerde daarvoor mijn tekeningen van vnl. Aziatische mensen met paddenstoelen, insecten en andere natuurelementen. Mijn films tekende ik direct met grafiet op transparant papier of met de muis in Photoshop over zelfgeschoten gerasterde foto’s of delen daarvan.

After an inspiring trip to China in 2012, I started to process my impressions into hand-printed screen prints. I combined my drawings of mainly Asian people with fungi, insects and other natural elements. I drew my films directly with graphite on transparent paper or with the mouse in Photoshop over self-shot rasterized photos or parts from it.

Het zijn allemaal kleine oplagen van zo’n 5 a 15 stuks. Ze zijn nog steeds erg in trek in binnen- en buitenland maar overal zijn er nog een paar van. Per 2023 zijn ze in prijs verlaagd. Die staan bij de foto’s. De prijzen zijn exclusief lijst maar inclusief BTW en verzenden in Nederland. Voor andere landen komen er verzendkosten bij, afhankelijk van het land.

Neem contact met me op als je iets wil bestellen via pmnoort@gmail.com. Evt kan ik het ook voor je (laten) inlijsten.
Mijn meeste andere unieke werken op deze site zijn ook te koop indien nog beschikbaar. Ik hoor het graag als je belangstelling hebt.

They are all small editions about 5 to 15 pieces. They are still very popular in different countries, but there are still some left. In 2023 the prices have been reduced. The prices are excluding frame but including VAT and shipping in the Netherlands. For other countries, shipping costs will be added, depending on the country.

Please contact me if you want to order something at pmnoort@gmail.com. I can also frame it for you.
Most of my other unique works on this site are also for sale if still available. I’d love to hear if you’re interested.