Open atelier

Het is herfst, mijn favoriete seizoen. Ik heb me weer helemaal ondergedompeld in de schimmel- en paddenstoelenwereld die mijn werk insluipen. Eerder zaten ze in een serie zeefdrukken (2012-2017) nu in oliepastel en kleurpotlood. Ik teken vrij naar korstmossen, wieren en paddenstoelen op papier en op kartonnen verpakkingen waarmee ik ook monoprints en collages maak.
Alle losse werken maken onderdeel uit van een project met werktitel: ‘Places I loved and want to love’ / ‘Plaatsen waar ik van hield en waar ik van wil houden’ / ‘Orte, die ich liebte und lieben möchte’. Ik maak er steeds weer nieuwe combinaties mee; muurinstallaties.

Zondag 13/20 november open atelier 
Akkerlaan 19, Nijmegen – 12-17uur 
(Naast en achter de Hidayabasisschool, enkele collega’s openen ook hun deuren!)